Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Midpoint on Ice: Live radio en tv vanaf de ijsbaan een groot succes

Datum: 21 december 2009
Bron: Midpoint FM & TV

Afgelopen weekend beleefde De Ronde Venen een primeur, live radio en tv vanaf de ijsbaan in Mijdrecht. Midpoint, dé lokale omroep van De Ronde Venen had de zaken groots aangepakt, niet alleen kon je de dj's horen via de radio maar je kon ze deze keer ook live zien. De tv schakelde tussen de beelden van de dj's en de ijsbaan. Daarnaast natuurlijk live interviews met bekende en onbekende Ronde Veners.

Vele omwonenden reageerden enthousiast, de hele dag door werden de DJ's in de watten gelegd met koekjes, drank en zelfs met oliebollen. Maar ook de aanvragen voor verzoekplaatjes bleven binnenstromen. Zeker op de hele drukke zondag, veel sneeuw maar ook heel veel bezoekers van de kerstmarkt.

Bij Midpoint kijken ze terug op een superweekend. Ook de TV crew liet zich zien en vooral Martin zorgde voor mooie beelden van o.a. het live optreden van Buiske, Remco en Lisa. Thijs filmde het snel geïmproviseerde optreden van het kinderkoor De Regenboog. Met wat kunst en vliegwerk kon het koor toch nog hun ingestudeerde liedjes ten gehore brengen.

Natuurlijk waren er nog vele anderen die de live uitzendingen mede mogelijk hebben gemaakt. Zonder Johan van Scheppingen, Henk Dalebout, Jos van Wijk, Gaby Pothuizen, Frans Schreurs en de hele Midpoint Crew was Midpoint on Ice niet mogelijk geweest. Bedankt voor jullie fantastische inzet!

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht