Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politie zoekt identiteit dode man Aalsmeer

Datum: 17 december 2009
Bron: Politie Regio Amsterdam-Amstelland

Aalsmeer - De politie is op zoek naar de identiteit van een man die op woensdag 9 december in Aalsmeer zelfmoord heeft gepleegd.
De man werd die dag rond 12.30 uur door omwonenden aangetroffen in de bosschages op de Jac. Takkade. Hij droeg niets bij zich waaruit zijn identiteit kon worden vastgesteld. Onderzoek heeft ook geen duidelijkheid hierover opgeleverd.

Het gaat om een man met het volgende signalement: blank met bril, vermoedelijk afkomstig uit Oost-Europa, ongeveer 1.90 meter lang, 110 kilogram zwaar, met een gezet postuur en een kaal hoofd. De man had een tatoeage op zijn linker bovenarm en droeg verschillende lagen kleding en een zwarte muts. De bovenste laag bestond uit een zwarte spijkerbroek en een zwartkleurig jack van het merk Jeff Banks Londen. Hij droeg bruine suède schoenen, maat 43, van het merk CAT. De man had een bruine sporttas van het merk Kappa bij zich. Daarin zat een camera met meerdere vakantiefoto's van het slachtoffer vier jaar geleden in Nicaragua.

Mensen die iemand missen in hun omgeving die voldoet aan het signalement of die de man aan de hand van de foto herkennen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie Amsterdam-Amstelland via het nummer 0900-8844.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family MijdrechtTerug

Family Mijdrecht