Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politienieuws uit Aalsmeer

Datum: 14 december 2009
Bron: Politie Regio Amsterdam-Amstelland

Diefstal Airbag / Anjerhof
Uit een personenauto is maandag op dinsdagnacht 9 december, rond één uur, een airbag uit een personenauto gestolen.

Aanrijding Provinciale N201-Zwarteweg
Een 89-jarige Aalsmeerder is donderdagavond 10 december, rond zes uur gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Provincialeweg en Zwarteweg De man verloor vermoedelijk de macht over het stuur, waarna twee andere personenauto's beschadigd raakten. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. Twee van de betrokken voertuigen zijn afgesleept. Het rijbewijs van de veroorzaker is ingevorderd.

Auto-inbreker aangehouden / Zwanebloemlaan
De politie heeft zaterdagnacht 12 december, rond één uur, een 22-jarige man aangehouden, toen hij op de Zwanebloemlaan in een personenauto had ingebroken. De Aalsmeerder zat op de bstuurdersplaats toen de politie hem aanhield. De politie was de zaak op het spoor gekomen door een melding van oplettende omwonenden.

Man aangereden / Seringenpark
Een 72-jarige man uit Aalsmeer is zaterdagochtend 12 december, rond halfelf gewond geraakt, toen deze op het Seringenpark werd aangereden door een personenauto. De 88-jarige bestuurder heeft de voetganger waarschijnlijk door de zon verblind over het hoofd gezien.
Het slachtoffer heeft vermoedelijk een heupfractuur opgelopen. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd.

Fietser aangereden / Stommeerkade
Een 72-jarige fietster uit Aalsmeer is zondagmorgen 13 december, rond tien uur, gewond geraakt toen zij door een personenauto werd aangereden. De 67-jarige automobilist heeft het de vrouw vermoedelijk niet gezien, omdat hij zijn voorruit niet goed genoeg schoon gemaakt had.
Het slachtoffer is met vermoedelijk beenletsel overgebracht naar een ziekenhuis.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht