Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politienieuws uit Uithoorn

Datum: 14 december 2009
Bron: Politie Regio Amsterdam-Amstelland

Brand onder motorkap
Dinsdag 8 december heeft een auto op de Admiraal Van Ghentlaan in brand gestaan. De 40-jarige eigenaar rook bij het wegrijden in het voertuig een benzinelucht. Hierop parkeerde hij de auto en zag een steekvlam onder de motorkap vandaan komen. Toen de politie arriveerde had de brandweer de brand inmiddels geblust. Het voertuig is vermoedelijk totall los.

Politie zoekt getuigen inbraak
De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak die in de nacht van donderdag 10 december op vrijdag 11 december tussen 4.00 uur en 4.15 uur plaats heeft gevonden op de Ondernemingsweg. Hierbij is een ruit kapot geslagen en is een kassa, die niet meer in gebruik was, ontvreemd. De politie is op zoek naar getuigen van deze inbraak. Zij kunnen contact opnemen met de politie Uithoorn via 0900-8844. Anoniem melding maken kan ook via 0800-7000.

Man gewond bij optuigen kerstboom
Woensdagmiddag 9 december, is rond 17.15 uur op het Marktplein een 65-jarige man uit Uithoorn gewond geraakt toen hij een kerstboom versierde. Hij stond op een ladder toen hij verlichting in de boom aanbracht. De man is met een vermoedelijk gebroken been naar het ziekenhuis vervoerd.

Aantreffen van gestolen bromfiets / Libellebos
Een oplettende voorbijganger heeft zondagmiddag 13 december, een gestolen bromfiets teruggevonden in het Libellebos. De bromfiets was 16 november ontvreemd vanaf het Zijdelwaardplein.

Bromfietser aangereden / Randweg
Een 16-jarige bromfietser uit Amstelveen is vrijdagmiddag 11 december, rond zes uur, gewond geraakt, toe hij in aanrijding kwam met een personenauto op de kruising Zijdelweg-Randweg Oost.
Het slachtoffer is met vermoedelijk gebroken enkel overgebracht naar het ziekenhuis.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht


Terug

Hollandse AVond Mijdrecht