Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Burgernet actie voor vermiste vrouw

Datum: 11 december 2009
Bron: burgernet.nl

Politie Utrecht schakelde donderdag 10 december deelnemers van Burgernet in om uit te kijken naar een vermiste vrouw in Mijdrecht.

De politie kreeg omstreeks 12.00 uur de melding dat een 88-jarige vrouw al twee uur werd vermist vanuit haar woning aan het Raadhuisplein in Mijdrecht. De centralist van de politiemeldkamer stuurde politiemensen ter plaatse om nader onderzoek in te stellen en uit te kijken naar de vrouw.

Bovendien startte er een Burgernetactie in De Ronde Venen en werd uitgebreid naar Maarssen. De vrouw, die lijdt aan geheugenverlies, werd echter niet gevonden. Er kwamen geen reacties van Burgernetdeelnemers. Omstreeks 13.15 uur kwam de melding dat de vrouw terecht en ongedeerd was. Het bleek om een misverstand te gaan. De vrouw was een dagje uit met een zorginstelling, maar dat was niet bekend bij de andere zorginstelling. Medewerkers van deze zorginstelling meldde daarop de vermissing van de vrouw.

"Heeft u naar aanleiding van deze Burgernetactie nog vragen over Burgernet, neemt u dan contact op met [email protected]

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Karwei Vacatures Mijdrecht


Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht