Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politienieuws uit Aalsmeer

Datum: 07 december 2009
Bron: Politie Regio Amsterdam-Amstelland

Bejaarde vrouw opgelicht / Stommeerkwartier
Een bejaarde vrouw is dinsdagmorgen 2 december opgelicht door iemand, die zei dat hij van het waterleidingsbedrijf was. Met de smoes dat hij het water wilde controleren moest de bewoonster van het Stommeerkwartier boven de kraan laten doorlopen, om te kijken of de afvoer goed functioneerde.
In die tijd zag hij kans de pinpas te pakken te krijgen en later ook op listige wijze ook de pincode. Of er geld van de rekening is afgeschreven is niet bekend.
Oplichters kunnen zeer overtuigend zijn. Doe niet zomaar voor iemand open. Gebruik een deurketting of grendel. Het is niet onbeleefd om argwanend te zijn. Vergelijkbare oplichters geven zich uit voor het energiebedrijf of post- en pakjesbezorgers.

Diefstal vanaf een boot / Aalsmeerderdijk
Uit een aan de Aalsmeerderdijk aangemeerde boot zijn dinsdag 1 op woensdag 2 december visattributen, een viskoffer en een werphengel gestolen.

Drie mannen stelen tas / Einsteinstraat
Drie mannen hebben donderdagavond 3 december rond zes uur, op de Einsteinstraat een tas uit een auto gestolen. Het slachtoffer zette de achtervolging in en werd met vermoedelijk pepperspray bespoten.

De vrouw stapte na haar werk in haar auto toen een van een drietal langslopende mannen haar tas van de passagiersstoel afgriste. Hij ging er met zijn vrienden vandoor in de richting van de Madamme Curiestraat. Terwijl zij achter de mannen aanrende, draaide één van hen zich om en spoot pepperspray in haar gezicht.

Aanrijding, veroorzaker dronken / Stommeerkade
Zaterdagmiddag 5 december, rond vier uur, vond er een aanrijding plaats op Stommeerkade. De veroorzaker kwam al slingerend aanrijden met zijn auto en reed frontaal tegen een wachtende personenauto. Niemand raakte daarbij gewond, maar beide auto's waren flink beschadigd. De bestuurder, die de aanrijding veroorzaakt had, bleek op dit tijdstip van de dag al vier maal teveel gedronken te hebben. Het gaat om een 23-jarige inwoner van Aalsmeer.

Inbraak winkel / Aalsmeerderweg
Na het vernielen van een ruit zijn inbrekers, afgelopen nacht (7 december 2009) rond half vier een winkel aan de Aalsmeerderweg binnengedrongen. Zij hebben sigaretten buit gemaakt.

Aanrijding Legmeerdijk
Zondagmiddag 6 december, rond zes uur, heeft er een aanrijding tussen twee personenauto's plaatsgevonden op de kruising Legmeerdijk-Mijnsherenweg. De oorzaak lag waarschijnlijk in een voorrangskwestie. Eén 24-jarige Amsterdammer raakte daarbij licht gewond en is overgebracht naar een ziekenhuis. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Week van de Ontmoeting


Terug

Week van de Ontmoeting