Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politieberichten Uithoorn

Datum: 30 november 2009
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland

VIER VERDACHTEN AANGEHOUDEN NA DIEFSTAL AUTO / ZIJDELWAARDPLEIN
De politie heeft zondagnacht 29 november rond een uur, in Amsterdam West vier Amsterdammers aangehouden in een auto die de dag daarvoor was gestolen in Uithoorn.

De auto werd zaterdagnacht 28 november gestolen vanaf het Zijdelwaardplein. Politiemensen in burger zagen de auto rijden in de Tournairestraat. Met hulp van andere politiemensen konden vier personen worden gearresteerd . De mannen, 18 tot 24 jaar oud zijn ingesloten en zitten nog vast.

CONTROLE FIETSVERLICHTING / THAMERDAL
Politiemensen hebben zaterdagavond een verkeerscontrole gehouden gericht op de fietsverlichting. Bijna twintig fietsers hadden hun verlichting niet in orde en kregen een bekeuring.
Het is veiliger om licht op je fiets te hebben en vooral in deze donkere maanden erg belangrijk. Losse lampjes mag en zijn goedkoper dan een boete van 35,- euro.

INBRAAK WONING / PLESMANLAAN
Inbrekers hebben zaterdagavond 28 november toegeslagen bij een woning op de Plesmanlaan. De daders kwam binnen na verbreking van een raam aan de achterzijde en zijn onder andere met een groot beeldscherm er vandoor gegaan. Om dat het om grote goederen gaat zijn er wellicht getuigen die iets gezien hebben. Ze worden verzocht te bellen met wijkteam Uithoorn, naar telefoonnummer 0900-8844.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht


Terug

Hollandse AVond Mijdrecht