Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politieberichten Aalsmeer

Datum: 30 november 2009
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland

Politie bedankt supermarktmedewerkers met bloemetje / Beethovenlaand (zie bijgevoegde foto)
De politie van Aalsmeer heeft afgelopen week de personeelsleden van een supermarkt aan de Beethovenlaan in het zonnetje gezet.
Vrijdagmiddag zes november, rond drie uur betrapten zij een winkeldief op heterdaad toen hij een fles drank stal. De man onttrok zich aan zijn aanhouding en vluchtte even verderop een woning in. Zij bewaakten het huis totdat de politie kwam, die de man vervolgens arresteerden.
De 42-jarige Haarlemmer bleek een gevangenisstraf van 68 dagen open te hebben staan en nog een boete van ruim vier duizend euro te moeten betalen.

INBRAAK AUTO / ST JANSSTRAAT
Een bestelbus is woensdag 25 op donderdag 26 november op de Sint Jansstraat opengebroken. Uit het voertuig is een navigatiesysteem ontvreemd.

INBRAAK IN WINKEL / EINSTEINSTRAAT
Vrijdagnacht 27 november, rond twee uur is er ingebroken in een supermarkt aan de Einsteinstraat. De dader of daders kwamen binnen door het inslaan van een ruit. De politie doet onderzoek en hoopt dat eventuele getuigen contact opnemen met wijkteam Aalsmeer op telefoonnummer 0900-8844.

AUTO TE WATER - INZITTENDEN GERED / BOSRANDWEG
Omstanders hebben vrijdagavond 27 november, rond halftwaalf twee inzittenden van een personenauto uit het water gered. De auto lag op zijn kop in het water naast de Bosrandweg. Voordat de auto te water raakte had er een verkeersongeval plaatsgevonden. De omstandigheden van deze aanrijding met een andere personenauto worden door de politie onderzocht. In verband met mogelijk alcoholgebruik is er een bloedproef afgenomen van de 40-jarige bestuurder uit Aalsmeer.

AUTOMOBILIST ZWAAR DRONKEN / MACHINEWEG
De politie trof zaterdagavond 28 november, rond tien uur, een personenauto aan op de Machineweg, waarvan de achterwielen balanceerde boven de sloot. De 37-jarige bestuurder uit De Kwakel bleek maar liefst 5 maal teveel gedronken te hebben. Zijn rijbewijs is ingevorderd.
De eveneens dronken bijrijdster schopte een politieagent en werd ook aangehouden.

VIER JONGEREN VERNIELEN FIETS / DRIE KOLOMMENPLEIN
De politie heeft zondagnacht 29 november, rond halfvijf, vier jongeren achterhaald nadat zij kort daarvoor een damesfiets vernield hadden op het Drie Kolommenplein. De eigenaar van de fiets is niet bekend. De benadeelde wordt uitgenodigd contact op te nemen met het wijkteam Aalsmeer via telefoonnummer 0900-8844.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family MijdrechtTerug

Family Mijdrecht