Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Dief betrapt op Communicatieweg in Mijdrecht

Datum: 27 november 2009
Bron: Politie Regio Utrecht

Mijdrecht - Medewerkers van een bedrijf betrapten op donderdagavond 26 november een dief. Hij werd kort daarna door de politie aangehouden.

Rond 22.50 uur reden twee personeelsleden van een bedrijf aan de Communicatieweg het terrein van het bedrijf op. Zij zagen dat tegelijkertijd een bestelbus met aanhanger het terrein afreed.
Op de aanhangwagen zagen zij twee stellingkarren staan, die van het bedrijf waren. De medewerkers reden achter de bestelbus aan en belden 112. De politiemeldkamer stuurde direct meerdere politie-eenheden die kant op.

De verdachte reed naar de Provincialeweg N201, maar kreeg kennelijk door dat hij gevolgd werd. Na wat omzwervingen koos hij uiteindelijk kennelijk eieren voor zijn geld en reed terug naar het bedrijf aan de Communicatieweg. Daar begon hij met het afladen van de stellingkarren.
Agenten hielden de verdachte, een 22-jarige man uit Waverveen, aan. Hij is naar het politiebureau overgebracht en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Eén van de medewerkers deed aangifte van de diefstal. De stellingkarren bleven achter bij het bedrijf.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht


Terug

Hollandse AVond Mijdrecht