Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Fietsster rijdt door na aanrijding

Datum: 19 november 2009
Bron: Politie Regio Utrecht

Mijdrecht - Een meisje op de fiets raakte op woensdag 18 november gewond toen zij door een andere fietsster werd aangereden. Die fietsster reed door met de opmerking ‘Gaat het? Sorry ik moet naar mijn werk'.

Rond 07.55 uur fietste een 14-jarig meisje uit Mijdrecht over het fietspad van de Diamant links naast een vriendin. Hen kwam een vrouw op de fiets tegemoet. Die vrouw moest kennelijk voor een andere fietser uitwijken, waardoor de vrouw frontaal op het 14-jarige meisje botste. Het meisje viel en kwam daarbij op haar hoofd terecht, waardoor zij onder andere een bloedneus opliep.

De vrouw zei ‘Gaat het? Sorry, ik moet naar mijn werk', waarna zij op haar fiets wegreed in de richting van Leicester/Kerkvaart. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat haar neus is gebroken en dat zij een hersenschudding heeft opgelopen.

De vrouw die is doorgereden naar de aanrijding is 35-45 jaar, heeft rood/oranje stijl haar, sproeten en zij droeg een donkere jas.

Aan getuigen van de aanrijding en aan mensen die menen de vrouw te (her-)kennen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34
Terug