Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Poging tot inbraak bij Veenmolen in Wilnis

Datum: 17 november 2009
Bron: www.petershotnews.nl

Wilnis - Dinsdagavond rond 21.00 uur hebben een aantal onbekende personen een inbraak proberen te plegen bij een woning van de Veenmolen aan de Oudhuijzerweg.

De bewoonster hoorde vreemde geluiden en gaf verbaal enkele kreten. De inbrekers zette het direct op een lopen richting het centrum van Wilnis. Op dat moment hield de politie een grote alcoholcontrole bij de begraafplaats en hierdoor waren er vele politie-eenheden in de regio.

Een van de motoragenten was een controle aan het houden op de kruising van de N212 met de Dorpsstraat. Hier stak toen een jongeman over en liep door rood. Toen de agent hem een waarschuwing gaf had hij nog geen idee dat dit vermoedelijk de inbreker was. Later kwam een busje met hoge snelheid aanrijden vanaf de N212 naar de Veenmolen. Ook hier ging de agent achteraan en de bestuurder vertelde dat er ingebroken was bij zijn moeder en dus haast had.

Later bleek dat de agent vermoedelijk de dader had aangesproken. De omgeving is door meerdere politie-eenheden doorzocht maar helaas werd er niemand aangetroffen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht


Terug

Hollandse AVond Mijdrecht