Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Aanhoudingen en inbraken in Uithoorn

Datum: 16 november 2009
Bron: Politie Regio Amsterdam-Amstelland

Inbraak school / Arthur van Schendellaan
In de nachturen van dinsdag 10 op woensdag 11 november is er ingebroken in een school op de Arthur van Schendellaan. Uit het gebouw is een beeldscherm weggenomen.
Dat gebeurde twee dagen later weer, waarbij er verschillende computers en een radio zijn gestolen.

Inbraak bedrijf / Amsteldijk
Vrijdagavond 13 november, rond halftien is er ingebroken bij een bedrijfspand aan de Amsteldijk. Daders kwamen aan de achterzijde binnen door het openbreken van een deur. De politie zette nog een politiehond in, maar de daders waren inmiddels verdwenen. Wat er is weggenomen is nog niet duidelijk.

Twee aanhoudingen na vechtpartij / Koningin Julianalaan
De politie heeft zaterdagnacht 15 november rond vier uur, een 16 en een 18-jarige Amsterdammer aangehouden ter zake mishandeling. Aanleiding was een vechtpartij in een horecagelegenheid aan de Koningin Julianalaan. Rechercheurs doen onderzoek.

Drie dronken mannen aangehouden / Drechtdijk De Kwakel
De politie is zondagavond 15 november laat erg druk geweest met drie dronken mannen, die zich misdroegen in de Kwakel. De politie hield één van de mannen aan toen bij het verlaten van een horecagelegenheid aan de Drechtdijk hij zich beledigend uitliet tegen een agent. Een tweede man was na het vertrek van de politie teruggekomen, vernielde een geparkeerde auto en reed weg in zijn eigen personenauto. Hij is gearresteerd op de Amsteldijk voor rijden onder invloed. Verder bleek dat hij samen met zijn passagier een medewerker van de horecagelegenheid had bedreigd. Alle verdachten zitten nog vast.

Tweemaal geprobeerd in te breken / Zijdelwaard
Afgelopen weekend is Zijdelwaard twee maal geprobeerd in te breken. In beide gevallen zijn de daders niet binnen geweest. Op de Anne Franklaan werd geprobeerd een achterdeur open te breken en werd ook een ruit ingegooid.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht