Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Zeshonderd mensen bezoeken jubileumdag Vossestein

Datum: 12 november 2009
Bron: Ingezonden stukken

NIEUWER TER AA - Zaterdag vierde autobedrijf J.Vossestein haar 30 jarig jubileum. Het bedrijf had groots uitgepakt. Naast een 100 auto's tellende occasionshow en gratis winterinspectie waren er tal van activiteiten te doen.

Veel mensen maakten van de gelegenheid gebruik om Jan Vossestein en zijn medewerkers te feliciteren. De dag werd bezocht door zo'n 600 mensen. Een impressie.
Dertig meter boven autobedrijf J.Vossestein hangen vijf mensen in de lucht, omringd door felgekleurde ballonnen. De felle kleuren maken zich los van de mensen. Het zijn met gasgevulde ballonnen. In het kader van het 30-jarig bestaan konden bezoekers zich 30 meter omhoog laten voeren door een kraan van Van Selm. ‘Spectaculair, een prachtige kans', zo reageert een van de deelnemers. Even verderop maken veel mensen gebruik van de kantelsimulator.

Instructeurs van Veilig Verkeer Nederland geven uitleg. Na afloop krijgen deelnemers een veiligheidsset mee met daarin een lifehammer en veiligheidsvest bevat. Pearle Opticiens verzorgt de oogmetingen. In de showroom staat de drukbezochte reactietest simulator. Deelnemers leggen hierbij in een nagebouwde autocabine met beeldschermen een parcours af. Rij-instructeurs geven direct tips en adviezen. Partyservice Kockengen heeft het druk. Zowel de erwtensoep, hamburgers als andere hapjes vinden gretig aftrek. Iedereen praat met iedereen. ‘Klanten en medewerkers passen hier goed bij elkaar. Het voelt net als één grote familie', zo typeert iemand de sfeer.
Later worden de prijswinnaars bekendgemaakt.

De tekenwedstrijd is gewonnen door de 10-jarige Muriël Bouman uit Nieuwer ter Aa. De rijvaardigheidstraining voor twee personen is gewonnen door Arjan van Rijn uit Breukelen. De onderdelenquiz is gewonnen door Annemiek Klitsie en Jan van den Eeckhout uit Breukelen. Het bedrijf kijkt terug op een zeer geslaagde dag.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht
Terug

Hollandse AVond Mijdrecht