Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Vechtpartij na aanrijding in Wilnis

Datum: 08 november 2009
Bron: Politie Regio Utrecht

Wilnis - Twee mannen en een vrouw kregen het op zaterdagavond 7 november naar aanleiding van een aanrijding met elkaar aan de stok.

Rond 19.15 uur reed een 51-jarige automobilist uit Wilnis vanaf de Veenweg de Wethouder van Damlaan in. Daarbij botste hij, vermoedelijk doordat hij een behoorlijke slok te veel op had, tegen de auto van een 24-jarige automobiliste uit Haarlem.
In plaats van te stoppen, reed de Wilnisser door. De vriend van de Haarlemse, een 26-jarige man uit Wilnis, sprong uit haar auto, rende achter de verdachte aan en sprak hem aan. Dat mondde uit in een schermutseling tussen de Haarlemse met haar vriend en de 51-jarige man. 

Agenten gingen ter plaatse en hielden de 51-jarige man aan. De Haarlemse en de 26-jarige Wilnisser deden aangifte tegen de verdachte. Bij de ademanalyse in het politiebureau blies hij 895 ug/l, meer dan vier keer het wettelijke maximum van 220 ug/l.
Tegen de 51-jarige verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt voor mishandeling en rijden onder invloed van alcohol opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht