Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

3e Beursvloer Ronde Venen zeer geslaagd!!

Datum: 04 november 2009
Bron: Ingezonden stukken

Op 29 oktober jl. Is de 3e beursvloer gehouden vanuit Hotel Mijdrecht Marickenland.

Na charmante ontvangst door 2 "showgirls" en de gastvrouwen van de Soroptimisten werd de beursvloer om 16.30 uur geopend.
Op de kort en bondige uitleg door spreekstalmeester Peter Forsthővel, volgde de openingsmatch door Wethouder Jan van Breukelen, samen met A-Side Media en Jeroc 2000 met Show en Muziekkorps Triviant. Hans Oudshoorn en Nicole Douven, respectievelijk voorzitter en penningmeester van Triviant, namen met grote dank 30 bedrukte t-shirts en 2 vlaggen in ontvangst en boden direct hun tegenprestatie aan: een drum- of dwarsfluitworkshop voor Peter Bakker van A-side, Jeroen Weber van Jeroc 2000 en voor wethouder van Breukelen. Hiermee ging de handel van start en legden de hoekmannen en vrouwen de contacten tussen de aanwezige maatschappelijke organisaties en bedrijven.
Elk kwartier werd de handel even kort onderbroken door "matchmaker" Gert van Kreuningen, die de matchstand tot dan toe bekend maakte.

A-side media maakte een leuke match met 2 leerlingen van het VLC, Chantal en Jet. Deze brugklassers waren voor het project microkrediet, op zoek naar een drukker voor het maken van 40 kalenders, die zij zelf hadden ontworpen. "De kalenders kunnen we verkopen en de winst gaat naar een weeshuis in India", aldus Chantal, die enthousiast haar match toelichtte. Ook werden er matches tussen maatschappelijke organisaties gesloten: De kweektuin bood opslagruimte aan voor de Wereldwinkel!
Er werd zelfs in koeien gehandeld; de Lionsclub Mijdrecht Wilnis bood Zorgboerderij Amstelkade 2 kalfjes met voer aan voor de kinderboerderij, en als tegenprestatie stelde de Amstelkade ruimte en faciliteiten beschikbaar als dank!
Elkaar helpen, dat was de boodschap!

Tussen de 30 aanwezige maatschappelijke organisaties en 23 bedrijven werden er in het totaal 58 matches gesloten met een tegenwaarde van
€ 56.050,-- . Een uitstekend resultaat!

KLIK hier voor alle MATCHES of kijk onderaan bij de foto's.

 

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht
Terug

Family Mijdrecht