Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Prijzen voor vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie uitgereikt

Datum: 05 november 2009
Bron: www.petershotnews.nl

Mijdrecht - Afgelopen dinsdag zijn er in Partycentrum de Meijert de prijzen uitgereikt voor de vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie van het jaar 2009.

De hele dag werden ruim 200 vrijwilligers in het zonnetje gezet met een dagprogramma. De vrijwilligers kregen diverse instrumenten om vervolgens een prachtig concert te presenteren aan wethouder Dekker.

Dit jaar ging de prijs voor vrijwilliger van het jaar naar Huub van Bemmelen uit De Hoef. Als vrijwilliger verzet hij al meer dan 40 jaar zeer veel werk binnen de kerk, verenigingen en op sociaal terrein. Er is nagenoeg geen activiteit in de Hoefse gemeenschap waar hij geen bijdrage aan geleverd heeft. Daarnaast is hij ook actief bij andere verenigingen in De Ronde Venen. Hij stimuleert anderen om evenementen van de grond te krijgen door zelf de handen uit de mouwen te steken. Door zijn openbare optreden binnen de kerk en tal van activiteiten kent iedereen hem, maar de meeste tijd besteedt hij aan zaken die minder voor het voetlicht komen, maar zeker niet minder dienend zijn aan de gemeenschap.

De uitslag van de genomineerde organisaties:

1e prijs - 2500 euro - Midpoint FM & TV
2e prijs - 1500 euro - Het Hoefse Jeugdkamp
3e prijs - 500 euro - De Rommelmarkt Commissie van de Jeugdvereniging " Op Weg" te Wilnis

Namens de redactie van PetersHotnews.nl, 0297-online.nl en De Groene Venen, VAN HARTE!

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht
Terug

Family Mijdrecht