Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Man mishandeld in Vinkeveen

Datum: 03 november 2009
Bron: Politie Regio Utrecht

VINKEVEEN - Drie mannen mishandelden op maandagavond 2 november een andere man. De verdachten werden later op de Rijksweg A2 aangehouden.

Rond 14.30 uur bevond een 42-jarige man uit Amsterdam zich in een woning aan de Vinkenkade. Terwijl hij daar aan het schoonmaken was, zag hij dat plotseling drie mannen naar binnen kwamen. Zij bedreigden hem en hij werd geslagen. Hij verweerde zich en rende vervolgens de woning uit. Daarop gingen de verdachten ervandoor. Het slachtoffer noteerde het kenteken van de auto, belde 112 en gaf dit door.

Agenten zagen de auto op de Rijksweg A2 rijden. Het voertuig werd door meerdere politievoertuigen bij een benzinestation bij de afrit IJsselstein ingesloten en tot stoppen gedwongen. De agenten hielden de drie verdachten, twee mannen van 42 jaar en een man van 48 jaar, allen uit Amsterdam, aan en brachten hen over naar het politiebureau. Daar werden zij voor nader onderzoek ingesloten. Het slachtoffer liep letsel in zijn gezicht op en deed aangifte van mishandeling. De aanleiding voor de mishandeling lag waarschijnlijk in een zakelijk geschil.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht