Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Burgernet: Inbraak woning Verfmolen Mijdrecht

Datum: 28 oktober 2009
Bron: Politie Regio Utrecht

Toen dinsdag 27 oktober melding werd gedaan van een inbraak in een woning aan de Verfmolen in Mijdrecht waarbij de inbreker op de vlucht was geslagen door het in werking treden van het inbraakalarm, stelden diverse politie-eenheden een onderzoek in en startte een Burgernetactie.

Bij de inbraak was een ongeveer 16-jarige jongen gezien. Hij droeg donkere kleding met een capuchon. Hij was ook in het bezit van een zaklantaarn. De centralist vroeg omstreeks 20.20 uur aan Burgernetdeelnemers uit te kijken naar deze inbreker. Er werden ook Burgernetdeelnemers in Maarssen en Nieuwegein geïnformeerd en gevraagd uit te kijken naar deze inbreker.

De politie hield kort na de inbraak op de Hoofdweg een persoon staande, maar uit onderzoek bleek dat hij niet als verdachte in aanmerking kwam voor de inbraak. Na onderzoek in de woning bleek dat de inbreker was binnengekomen door het forceren van een bovenlicht. Er kwam geen informatie van Burgernetdeelnemers en na verloop van tijd werd de Burgernetactie zonder resultaat afgesloten. De politie zet het onderzoek naar deze inbraak voort.

Als u informatie heeft over deze inbraak dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844 of via meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. Heeft u vragen over Burgernet, neemt u dan contact op met [email protected]

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht