Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Voordracht sportverkiezing 2009

Datum: 21 oktober 2009
Bron: Gemeente De Ronde Venen

Wie mag zich sportman, sportvrouw of sporttalent van 2009 noemen? Wie komt in aanmerking voor de titel Sportploeg van het jaar 2009?

Tijdens het jaarlijkse Sportgala wordt bekend gemaakt wie komend jaar met die titel mag prijken. Het Sportgala is hét sportevenement van de gemeente De Ronde Venen waar vooral sporters en sportverenigingen, maar ook inwoners een gezellige avond beleven en waarbij de sport centraal staat! De sportverkiezingen lopen als een rode draad door de avond.

Het Sportgala 2010 vindt op 22 januari 2009 plaats in De Meijert in Mijdrecht.

Kandidaten aandragen
Inwoners en verenigingen kunnen de komende weken sporters en sportploegen voordragen die wat hen betreft in aanmerking komen voor een van de titels. U kunt uw mening kenbaar maken door het voordrachtformulier onder aan deze pagina in te vullen.

Voordragen kan tot 1 december 2009.

Werkwijze
Wanneer alle voordrachten zijn verzameld, worden de kandidaten en teams in de verschillende categorieën met elkaar vergeleken en wordt een top drie samengesteld, de genomineerden. Deze selectie gebeurt door de jury. Begin januari 2010 worden in elke categorie de drie namen bekend gemaakt van de sporters en teams die zijn genomineerd voor de titels. Tijdens het Sportgala wordt feestelijk bekend gemaakt wie de winnaars zijn.

Criteria Sporter van het Jaar

  • De sporter moet woonachtig zijn in de gemeente De Ronde Venen of sporten bij een sportvereniging in de gemeente De Ronde Venen.
  • De sporter of het team dat wordt voorgedragen moet actief met de sport bezig zijn. Daaronder wordt niet verstaan coaching, arbitrage, vrijwilligerswerk etc.
  • De prestatie moet geleverd zijn in 2009, of december 2008.

Om in aanmerking te komen voor de titel Sportman, Sportvrouw of Sportploeg van het Jaar, moet worden voldaan aan een van de volgende criteria:

  • De sporter of het team heeft een bijzonder goed resultaat behaald op een kampioenschap op minimaal regionaal niveau of;
  • De sporter heeft op andere wijze een topprestatie geleverd of;
  • De sporter is een voorbeeld voor andere sporters. Hierbij wordt rekening gehouden met trainingsintensiteit, doorzettingsvermogen en/of maatschappelijke factoren.

Voor het sporttalent van het jaar moet worden voldaan aan de bovenstaande criteria evenals de volgende criteria:

  • De sporter is jonger dan 18 jaar op het moment van de prestatie(s).
  • De sporter heeft een unieke prestatie geleverd voor zijn of haar leeftijd.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht


Terug

Hollandse AVond Mijdrecht