Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politienieuws uit Uithoorn

Datum: 12 oktober 2009
Bron: Politie Regio Amsterdam-Amstelland

Ongeval motor-auto / Noorddammerweg
Een motorrijder is vrijdagmiddag 09 oktober, rond vier uur, wonderwel ongedeerd gebleven bij een frontale aanrijding op de Noorddammerweg. De 49-jarige man uit Uithoorn reed langs een stilstaande file voor de kruising met de Provincialeweg N201 en werd geconfronteerd met een tegemoetkomende auto. Beide voertuigen moesten afgesleept worden. (Foto: Aram Mukanay)

Zakkenrollerij / Amstelplein
Een vrouw is zaterdagmiddag 10 oktober rond drie uur, tijdens het winkelen op het Amstelplein bestolen van haar portemonnee. Deze is in een onbewaakt ogenblik uit haar boodschappentas gehaald.

Woninginbraken / Thamerdal
Afgelopen weekend is er bij twee woningen in de wijk Thamerdal ingebroken. Een woning aan de Admiraal de Ruyterlaan en de Thorbeckelaan werden bezocht, na verbreking van een raam aan de achterzijde. Op de Admiraal de Ruyterlaan zijn de daders mogelijk gestoord, want er lijkt niets te zijn weggenomen. Dat kan dus veroorzaakt zijn door passerende mensen. Getuigen die wat weten of gezien hebben worden verzocht contact op te nemen met wijkteam Uithoorn, via 0900-8844.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond MijdrechtTerug

Hollandse AVond Mijdrecht