Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Getuigen gezocht: meisje vastgepakt door onbekende man

Datum: 11 oktober 2009
Bron: Politie Regio Utrecht

Vinkeveen - Vrijdagavond 9 oktober rond 21.40 uur hebben twee mannen met geweld een 15-jarig meisje vastgepakt ter hoogte van een steegje uitkomend op de Turelurelaan.

Het meisje zag op de Plevierenlaan, ter hoogte van de videotheek, een wit bestelautootje staan met daarin twee mannen. De mannen spraken haar vanuit de auto aan, maar het meisje liep gewoon door. Hierop stapten de twee mannen uit en kwamen haar achterna gelopen. Om aan de mannen te ontkomen, liep zij snel een steegje in van de Turelurelaan.

Toen het meisje dacht dat de mannen weg waren, kwam zij het steegje weer uit. Plotseling voelde zij dat zij werd vastgepakt door één van de mannen. Het meisje schreeuwde hard naar een wat oudere vrouw die haar hond uitliet met het verzoek om de politie te bellen. De man liet haar los en de twee liepen snel terug naar de witte bestelauto, stapten in en reden weg. Het meisje liep hierop hard weg richting de Wulpenlaan en passeerde de vrouw met haar hond.

Van het tweetal is een summier signalement bekend. Het gaat om mannen met een licht getinte huidskleur van wie één een wit gebreid mutsje droeg. Van de auto is alleen bekend dat het gaat om een bestelauto, kleur wit.

Een ingesteld buurtonderzoek leverde nog geen aanvullende informatie op. De politie roept getuigen of mensen die over deze zaak informatie hebben, contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. De politie wil vooral graag in contact komen met de  vrouw die haar hond rond dit tijdstip uitliet op de Turelurelaan en mogelijk het meisje heeft horen roepen de politie te bellen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht