Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Marijke Helwegen geeft aftrap Nationale Kringloop Dag

Datum: 05 oktober 2009
Bron: www.petershotnews.nl

Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN) en Kringkoop Mijdrecht hebben maandag de officiële aftrap gegeven van de Nationale KringloopDag (NKD).

Deze werd geopend door Marijke Helwegen. Zij heeft, zoals het een BN-er betaamd, met veel glamour wat van haar eigen spulletjes aangeboden bij de Kringkoop in Mijdrecht. Ook nam zij direct wat spullen mee die te koop stonden.

Marijke werd om 15.00 uur ontvangen door mevrouw M. Burgman de Burgemeester van De Ronde Venen, de heer H. Slotema de Directeur BKN en de heer Floor Groenendijk de Filiaalmanager Kringkoop Mijdrecht.

De NKD zelf is zaterdag 10 oktober. Door het hele land organiseren de, bij de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN) aangesloten, kringloopbedrijven dan een feestelijk Open Huis waarbij iedereen welkom is.

De kringloopwinkels maken een gezonde groei door. Deze groei vergroot niet alleen, dankzij hergebruik van producten en materialen, de bijdrage aan het milieu, maar bevordert ook de (sociale) werkgelegenheid. Gebruikte spullen zijn nu helemaal hip, dankzij de recessie. Genoeg aanleiding om iedereen op 10 oktober te verwelkomen om de wereld achter de kringloop te ontdekken.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34
Terug