Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Man overvallen op straat in Mijdrecht

Datum: 05 oktober 2009
Bron: Politie Regio Utrecht

Mijdrecht - Een man werd op zondagavond 4 oktober op straat overvallen. De verdachten gingen er zonder buit vandoor.

Rond 22.15 uur parkeerde een man uit Mijdrecht zijn auto voor zijn woning aan de Maarschalkstraat. Hij had rond 22.00 uur zijn restaurant gesloten en was daarna naar huis gegaan. Hij stapte uit en zag dat uit de richting van de Prinses Marijkelaan drie jongens op hem af kwamen rennen. Zij bedreigden hem met een vuurwapen en een slagwapen en eisten geld. De Mijdrechter zag echter direct dat het vuurwapen nep was en besloot de tegenaanval in te zetten. Daar schrok het drietal kennelijk zo van, dat zij er te voet vandoor gingen. Zij renden allen een andere kant op en de Mijdrechter rende achter één van hen aan. De jongen rende een portiek van een flat aan de Johan van Renessestraat in, daar gaf de Mijdrechter de achtervolging op en belde 112.

Direct gingen meerdere politie-eenheden ter plaatse. Zij stelden een onderzoek in de omgeving in, waarbij ook een politiehond werd ingezet, maar de verdachten werden niet meer aangetroffen.

De verdachten waren drie jongens van rond de 14/15 jaar, twee van rond 1.70 meter en één van ongeveer 1.60 meter. Twee van hen hadden een capuchon over hun hoofd de derde een bivakmuts. In ieder geval één van de verdachten had een lichtgetinte huidskleur.

Aan getuigen van de overval en aan mensen die op of in de omgeving van de Maarschalkstraat iets verdachts hebben gezien of de verdachten menen te herkennen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family MijdrechtTerug

Family Mijdrecht