Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

2 doden bij ongeluk in Uithoorn

Datum: 04 oktober 2009
Bron: Politie Regio Amsterdam-Amstelland

Uithoorn - Bij een verkeersongeval tussen twee personenauto's op de kruising van de Randweg met de Noordammerweg in Uithoorn, is zondagmiddag een bejaard echtpaar uit Amstelveen om het leven gekomen. De inzittende van het andere voertuig kwam met de schrik vrij.

Het ongeval gebeurde omstreeks 13.40 uur. Na de aanrijding tussen de beide voertuigen raakte de auto van het echtpaar te water in een sloot naast de weg. Enkele omstanders en een vijftal politieagenten gingen te water. Het lukte hen met de toegesnelde brandweer en GGD de twee slachtoffers uit het voertuig te krijgen waarna is gestart met reanimatie. Daarna zijn de slachtoffers overgebracht naar een ziekenhuis waar ze later op de middag zijn overleden. De politie heeft een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld naar de juiste toedracht van het ongeval.

Een politieauto van een ander wijkteam, die eveneens te hulp wilde schieten, kwam op de Europaboulevard in aanrijding met een voetganger. Het slachtoffer is een 68-jarige vrouw uit Bennebroek, die daar juist overstak. De vrouw is overgebracht naar een ziekenhuis. Er zal een afzonderlijk onderzoek worden ingesteld naar dit ongeval. Verkeersspecialisten van een naburig korps hebben een technisch sporenonderzoek verricht.

Foto's: Edwin van Willegen, Ronald van Doorn & Noa Kosanovic
Film: Aram Mukanay

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht


Terug

Hollandse AVond Mijdrecht