Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politienieuws uit Aalsmeer

Datum: 07 september 2009
Bron: Politie Regio Amsterdam-Amstelland

BOUWVAKKER VALT VAN DAK / AALSMEERDERWEG

Op de Aalsmeerderweg is woensdagochtend 2 september een bouwvakker van 4 meter naar beneden gevallen. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.
De 34-jarige man uit Barendrecht was dakplaten aan het verwijderen toen het mis ging. Een traumahelikopter assisteerde het ambulancepersoneel bij de hulpverlening. De arbeidsinspectie zal een onderzoek instellen naar de oorzaak.

DRONKEN AUTOMOBILIST VEROORZAAKT AANRIJDING EN RIJDT DOOR / N201-BACHLAAN

Nadat hij op de N201 in Aalsmeer een andere auto van achteren had aangereden, ging een 27-jarige man er met hoge snelheid vandoor. Een getuige en het slachtoffer wisten de veroorzaker op de Bachlaan klem te rijden.
Bij onderzoek bleek dat de bestuurder ruim teveel gedronken, wel drie keer de toegestane hoeveelheid. Zijn rijbewijs werd daarom ingevorderd.

AUTO TE WATER / MIDDENWEG

Een 24-jaar man uit Uithoorn is op vrijdagavond 4 september rond op de Middenweg met zijn auto in een sloot terecht gekomen. Hij raakte niet gewond.
De automobilist kwam uit de richting van de Aalsmeerderweg en kwam met zijn rechtervoorwiel in de berm terecht. De correctie was echter te sterk, waardoor hij aan de andere zijde naast de weg eindigde.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht