Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Win mooie prijzen bij De Passage

Datum: 18 september 2009
Bron: De Groene Venen

Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van winkelcentrum De Passage in Mijdrecht, organiseren de winkeliers een speciale actie waarbij u fraaie prijzen kunt winnen. Verzamel tijdens de actieperiode van donderdag 3 september tot en met zaterdag 3 oktober 2009 de kassabonnen van uw aankopen bij de deelnemende winkeliers en bewaar ze goed, want met deze bonnen maakt u kans op spectaculaire prijzen!

EXTRA KOOPAVOND WOENSDAG 23 SEPTEMBER 18.00 - 21.00 UUR

PRIJZEN
De winkeliers van de Passage stellen een fraai prijzenpakket beschikbaar. Wat dacht u van de hoofdprijs: een spiksplinternieuwe zwarte Peugeot 107, geleverd door Hans Lammers Mijdrecht.Of van de eerste prijs: een flatscreen TV van Expert Mijdrecht. Als tweede prijs maakt u kans op 1 minuut gratis winkelen bij Albert Heijn en voor de winnaar van de derde prijs staat er een schitterende dames- of herenfiets voor u klaar bij de Hema. Daarnaast zijn er nog vele cadeaubonnen en andere prachtige prijzen te winnen. Doe dus mee en win!

SPELREGELS
Meedoen is simpel. Verzamel in de periode van donderdag 3 september tot en met zaterdag 3 oktober a.s. 8 kassabonnen van 8 verschillende deelnemende winkeliers. De kassabonnen hoeven niet aan een minimum aankoopbedrag te voldoen. Stop de 8 bonnen in een dichte envelop, voorzien van uw naam en contactgegevens, en lever deze in bij Walk Inn aan de Passage. Uw kassabonnen moeten uiterlijk 3 oktober zijn ingeleverd. De notaris bepaalt de prijswinnaars. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Door deelname aan de actie verklaart men zich akkoord om mee te werken aan
publiciteit.

PRIJSUITREIKING
Op zaterdag 10 oktober vindt de feestelijke prijsuitreiking plaats op het plein bij de Wereld-winkel en Blue's Basic. Iedereen is hier van harte welkom. Prijswinnaars krijgen bericht.
De prijsuitrijking wordt aangeboden door Fanoy Forsthövel Netwerk Notarissen uit Mijdrecht.

EXTRA KOOPAVOND WOENSDAG 23 SEPTEMBER 18.00 - 21.00 UUR

DEELNEMENDE WINKELS
Slagerij Bader    
Groenteboer Versteeg    
HEMA    
Visboer Jan Muijs     
De Trendshop    
Wuite Mode
Gall & Gall
Walk-inn
Albert Heijn
Bakkerij Leonard
Boutique des Fleurs
Poelier van Egmond
De Wereldwinkel
Blue’s basic
Juwelier Swaab
Expert
Jack's Hairdesign
Boekschoten Vastgoed

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond MijdrechtTerug

Hollandse AVond Mijdrecht