Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politieberichten uit Uithoorn

Datum: 01 september 2009
Bron: Politie Regio Amsterdam-Amstelland

Aanhoudingen terzake belediging / Oude Dorp
Een 18-jarige man uit Diemen is zondagnacht 30 augustus rond halfvier aangehouden, omdat hij de openbare orde verstoorde op de Prins Bernhardlaan en politiemensen beledigde. Bij zijn arrestatie bleek hij ook nog in het bezit van een vlindermes.
De verdachte is in de loop van de dag heengezonden en zal zich op een latere datum moeten verantwoorden voor de rechter.
Rond twee uur deed een 18-jarige man uit Uithoorn op de Stationsstraat hetzelfde. Hij probeerde zich in een groep aan zijn aanhouding te ontrekken, maar werd toch gearresteerd.

Dronken automobilist is rijbewijs kwijt na aanrijding met vijf geparkeerde auto's / Goudenhoveflat
Na een dronkemansrit door Uithoorn, waarbij hij vijf geparkeerde personenauto's aanreed bij de Goudenhoveflat, heeft de politie dinsdagavond 25 augustus rond halftien, een 52 jarige man in de woning aangehouden, waar hij naar toe gelopen was. De man was zeer dronken en bleek vier maal de toegestane hoeveelheid alcohol op te hebben. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij zal in de nabije toekomst een nieuwe rijtest moeten doen. De schade die hij heeft aangericht wordt niet door de verzekering betaald, maar zal hij zelf moeten betalen.

Inbraak winkel / Amstelplein
Woensdagnacht 25 augustus, rond halfdrie, hebben inbrekers een ruit vernield van een winkel op het Amstelplein. Na het inslaan van de ruit gingen zij er met sieraden vandoor. Een deel van de buit is teruggevonden bij De Schans.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34
Terug