Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Getuigen oproep: inbraak opticiën Aalsmeer

Datum: 01 september 2009
Bron: Politie Regio Amsterdam-Amstelland

De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak bij een opticiën aan de Stationsweg in Aalsmeer. Het misdrijf vond plaats in de nacht van woensdag op donderdag 19 op 20 augustus, rond 04:00 uur. Er zijn vier verdachten aangehouden.
Voor het onderzoek is het belangrijk dat de politie met nog meer mensen spreekt, dan zij al gedaan heeft.
Vlak voor de diefstal, tijdens en daarna hebben er in de omgeving personenauto's en enkele lijnbussen gereden. De recherche wil graag met die bestuurders in contact komen.
Ze kunnen bellen met 0900-8844 en vragen naar wijkteam Aalsmeer.

EERDER UITGEBRACHT PERSBERICHT
20-8-2009 / Achtervolging na winkelinbraak, vier verdachten aangehouden / Stationsweg Aalsmeer

Na een achtervolging heeft de politie afgelopen nacht, 20 augustus rond vier uur, op de Burgemeester Colijnweg in Amstelveen vier van vijf verdachten van een winkelinbraak kunnen aanhouden. De mannen hadden kort daarvoor ingebroken bij een opticien aan de Stationsweg in Aalsmeer.

De Amsterdammers sloegen een winkelruit in en namen een aantal brillen mee. Met een eerder die nacht in de Ferdinand Bolstraat gestolen auto sloegen zij vervolgens op de vlucht. Politiemensen zagen het voertuig wegrijden en zette de achtervolging in die eindigde op de rotonde bij de Burgemeester Colijnweg. De vluchtauto reed tegen de betonnen obstakels van het verkeersplein. De inzittenden gingen er direct vandoor.
Een politieman loste een waarschuwingsschot, waarna vier van de vijf verdachten konden worden gearresteerd. De vijfde zag kans om in het Amsterdamse Bos te verdwijnen. De zoekactie met een speurhond leverde niets op.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht


Terug

Hollandse AVond Mijdrecht