Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Diefstal, de politie is op zoek naar een getuige

Datum: 26 augustus 2009
Bron: Politie Regio Utrecht

Mijdrecht - Op 25 augustus heeft een man een geldbedrag gestolen bij een bedrijf, hij is aangehouden. De politie is op zoek naar een getuige.

Rond 16.00 uur kreeg de politie een melding van diefstal uit de dierenkliniek op de Dorpsstraat. Een man was de kliniek binnen gegaan en verliet na met een medewerkster gesproken te hebben de zaak met een folder. Toen de medewerkster in de kassa keek zag ze dat papiergeld was verdwenen. Zij is toen samen met een collega naar buiten gegaan om de verdachte achterna te gaan.

De politie heeft met meerdere eenheden uitgekeken naar de man en uiteindelijk hebben ze een 32-jarige man uit Breukelen aangehouden die voldeed aan het signalement wat een medewerker van het bedrijf gegeven had.

De medewerkster en haar collega werden buiten op de Dorpsstraat aangesproken door een vrouw met twee kleine kinderen. Zij vroeg of er soms iets gestolen was en vertelde dat de man die wegliep wel vaker dingen had gestolen. De politie is op zoek naar deze vrouw, zij kan contact opnemen met 0900-8844 district Rijn en Venen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34
Terug