Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Inbraken in Uithoorn

Datum: 18 augustus 2009
Bron: Politie Regio Amsterdam-Amstelland

Auto weggenomen na inbraak in een woning / Gooimeer Uithoorn
Inbrekers zijn zaterdag op zondagnacht 10 augustus, rond drie uur, na verbreking van een raam een woning aan het Gooimeer binnen gedrongen. Binnen maakten zij autosleutels buiten en namen vervolgens de voor de woning geparkeerde auto mee.
De bewoner ontdekte de diefstal, op het moment dat deze zachtjes oprit afrolde. Zijn poging om de bestuurder te arresteren en de diefstal tegen te houden mislukte. De daders scheurde met de auto weg en wisten te ontkomen.

Vier inbrekers overlopen bij bedrijfsinbraak / Fraxinus De Kwakel
Op het moment dat zij, dinsdag 4 augustus, rond kwart voor negen, bij een bedrijf aan het Fraxinus in De Kwakel wilden inbreken, werden vier mannen betrapt door een vrachtwagenchauffeur. De inbrekers gingen er in een auto vandoor.
De politie heeft beveiligingscamerabeelden veiliggesteld en stelt een onderzoek in.

Navigatiesystemen gestolen uit auto's / De Kwakel- Uithoorn
Zowel in de nacht van 27 op 28 juli, als 6 op 7 augustus is er uit personenauto's navigatiesystemen ontvreemd. De auto's stonden geparkeerd in Meerwijk, Legmeer en De Kwakel. Voor zover bekend zijn vijf eigenaren het slachtoffer geworden. Door de inbraak raakten de auto's beschadigd, wat een extra schadepost opleverde.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht


Terug

Hollandse AVond Mijdrecht