Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Agressieve huis-aan-huis verkopers in Wilnis

Datum: 27 juli 2009
Bron: Politie Regio Utrecht

Wilnis - Op zondag 26 juli probeerden mannen op een agressieve manier hun schoonmaakactiviteiten, het reinigen van de bestrating van opritten, aan de man te brengen.

Rond 12.35 uur kreeg de politie de melding dat enkele mannen op de Dr. Mees ten Oeverlaan bij meerdere woningen aanbelden en iets zouden willen verkopen. De mannen zouden in een witte bestelbus met een Engels kenteken rijden.

Agenten stelden in de omgeving een onderzoek in en zagen de bestelbus in de buurt rijden. Zij controleerden de bestuurder, een 21-jarige man uit Groot Brittanië. Hij verklaarde dat hij daar samen met twee andere landgenoten, mannen van 19 en 20 jaar, was. Zij reinigden opritten met hogedrukreinigers. Vervolgens troffen de agenten de twee andere mannen op de Burgemeester van Baaklaan aan. Uit een getuigenverklaring bleek dat in ieder geval de 20-jarige man op een verbaal agressieve wijze had geprobeerd zijn diensten te verkopen. De Brit kon zich niet legitimeren en werd aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt voor illegaal venten.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hema Mijdrecht

Family Mijdrecht


Terug

Hema Mijdrecht

Family Mijdrecht