Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Koperdieven aangehouden in Mijdrecht

Datum: 24 juli 2009
Bron: Politie Regio Utrecht

Mijdrecht - Twee koperdieven werden in de nacht van donderdag 23 op vrijdag 24 juli op heterdaad betrapt en na een zoektocht aangehouden.

Rond 03.00 uur hoorde een beveiliger van een bedrijf aan de Energieweg geluiden van het dak komen alsof daar een persoon c.q. personen liepen. Hij waarschuwde direct de politie en meerdere politie-eenheden gingen met spoed ter plaatse. De agenten zetten het terrein rondom af en stelden een onderzoek in. Het toegangshek van het terrein was opengebroken en zij zagen dat een ladder tegen het pand stond. Agenten klommen via de ladder het dak op. Op meerdere plaatsen zagen zij rollen koperdraad liggen, klaar voor vervoer. Kennelijk waren de bliksemafleiders van het pand door de verdachten losgehaald en opgerold. De verdachten werden echter niet op het dak aangetroffen.

Bij verder onderzoek werden de verdachten, twee jongens van 17 jaar uit Mijdrecht, in de struiken op de binnenplaats van het bedrijf aangetroffen. Het tweetal werd aangehouden, is naar het politiebureau overgebracht en is voor nader onderzoek ingesloten.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht