Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Acht jongeren bekeurd om verbranden van afval

Datum: 20 juli 2009
Bron: Politie Regio Utrecht

Vinkeveen - De politie heeft in de nacht van zondag 19 op maandag 20 juli acht jongens bekeurd voor het verbranden van afval.

Op zondagavond kreeg het Recreactieschap Midden Nederland de melding dat jongeren bij de Noordplas (Botshol) aan het kamperen waren en daarbij de boel zouden vervuilen. De melding werd doorgegeven aan de politie.
Agenten gingen poolshoogte nemen en troffen daar twee jongens. Zij verklaarden daar met zijn achten te kamperen en daar te verblijven voor de feestweek in Vinkeveen. Rondom de tenten troffen de agenten afval en menselijke ontlasting aan en er was onder andere een houten bank gebruikt om een groot kampvuur te maken.

Omdat niet de gehele groep aanwezig was, spraken de agenten af later terug te komen. Dat deden zij rond 01.00 uur ’s nachts. Zij troffen toen de gehele groep van acht jongens van 16-18 jaar afkomstig uit Maarssen (4), Breukelen (2), Tienhoven (1) en Nieuwersluis (1).

De acht kregen allemaal een proces-verbaal van 150 euro voor het verbranden van afval. Tevens stelt het Recreatieschap Midden Nederland hen aansprakelijk voor de ontstane schade.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht


Terug

Hollandse AVond Mijdrecht