Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Man bekeurd voor baldadigheid in Mijdrecht

Datum: 12 juli 2009
Bron: Politie Regio Utrecht

Mijdrecht - In de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 juli heeft de politie een man bekeurd voor baldadigheid. Zijn broer werd aangehouden voor belediging.

Via het cameratoezicht kregen agenten een melding dat een man op het Raadhuisplein, met een paal waar een camera op zat, heen en weer stond te schudden. Agenten gingen ter plaatse en gaven de man uit Mijdrecht een bekeuring. Toen de agenten weer vertrokken kregen zij bijna direct dezelfde melding. Echter nu stond de man bij Rendez-Vous wederom met een paal van cameratoezicht heen en weer te schudden. De agenten spraken de man hierop aan en gaven hem een tweede bekeuring.

Op dat moment begon de broer van de man, een 25-jarige inwoner uit Mijdrecht, zich met het gesprek te bemoeien. Hem werd meerdere malen gezegd dat hij moest vertrekken maar hij voldeed hier niet aan. Toen de agenten klaar waren met het uitschrijven van de bekeuring, vond de 25-jarige broer van de man het nodig om de agenten uit te schelden. Hierop werd hij aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht


Terug

Hollandse AVond Mijdrecht