Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politienieuws uit Uithoorn

Datum: 08 juli 2009
Bron: Politie Regio Amsterdam-Amstelland

Sigaretten gewilde buit / Uithoorn
Inbrekers hebben afgelopen week viermaal ingebroken en sigaretten buit gemaakt. Een benzinepomp aan de Noordzuidroute was zelfs twee maal in twee dagen het slachtoffer.
De daders vernielden de ruit aan de voorzijde, niet alleen bij het tankstation, maar ook bij een supermarkt aan het Zijdelwaardplein. Ook een winkel aan de Kerklaan in De Kwakel, was het slachtoffer. De inbraken vinden meestal diep in de nacht plaats.

Inbreker neemt niets mee / Staringlaan - Uithoorn
Een bewoner van de Staringlaan die vrijdagnacht 3 juli, rond één uur, wakker werd van glasgerinkel heeft een inbreker gestoord bij zijn werk. De dader vluchtte na het vernielen van de ruit in onbekende richting weg.

Dronken bromfietser heeft drie maal te veel gedronken / Anton Philipsweg
Omdat hij met een bromfietser zaterdagmiddag rond zes uur, met hoge snelheid over de Anton Philipsweg reed, werd hij aan de kant gezet. De 38-jarige bestuurder bleek bij onderzoek drie maal te veel gedronken te hebben.

Fietsen gestolen / Oude Dorp
De avond van 27 op 28 juni zijn er drie fietsen gestolen vanaf de Dorpsstraat en Prinses Irenelaan. Niet iedereen doet aangifte van de diefstal van zijn tweewieler. Door gebruik te maken van internet hoeft u daarvoor niet eens naar het bureau. Elke aangifte is voor de politie van belang, ook als u daarbij niet altijd uw fiets terug krijgt. Als de politie weet waar iets gebeurd, kan zij daar ook op reageren. Bovendien worden framenummers van fietsen gecontroleerd in de politiesystemen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht