Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Inbrekers betrapt in Waverveen

Datum: 24 juni 2009
Bron: Politie Regio Utrecht

Waverveen – Meerdere verdachten werden op woensdag 24 juni op heterdaad betrapt bij een woninginbraak. Mede dankzij de hulp van getuigen kon de politie hen aanhouden. 

Rond 09.30 uur kreeg de politie de melding dat inbrekers op de Hoofdweg op heterdaad waren betrapt en dat zij ervandoor waren gegaan. De getuigen gingen achter hen aan. Meerdere politie-eenheden gingen met spoed ter plaatse. Op de Hoofdweg werden de agenten aangesproken door een getuige.

Volgens de getuige waren de verdachten het weiland ingevlucht. De agenten gingen het weiland in en stelden een onderzoek in. Een agent zag een loopspoor in het hoge gras. Dat volgend kwam hij bij een sloot uit en zag daar twee verdachten door de sloot waden. Bij het zien van de agent ging het tweetal ervandoor, maar beide verdachten, mannen van 20 en 22 jaar uit Litouwen, werden aan de rand van het weiland aangehouden.

Een andere getuige had gemeld dat er ook één verdachte in een rode Audi was gevlucht. Rond 09.35 uur zagen agenten de betreffende auto op de Waver rijden. De auto werd aan de kant gezet. Agenten hielden de bestuurder, een 20-jarige man uit Litouwen, aan en namen de auto in beslag. De verdachten zijn naar het politiebureau overgebracht en zijn voor nader onderzoek ingesloten.

De verdachten bleken door de 49-jarige bewoonster van een woning aan de Hoofdweg te zijn betrapt toen zij rond 09.30 uur thuis kwam. Zij hadden in de woning ingebroken. De bewoners moeten nog bekijken of de verdachten kans hebben gezien iets te stelen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht