Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politienieuws uit regio Uithoorn

Datum: 23 juni 2009
Bron: Politie Regio Amsterdam-Amstelland

23-06-2009 - Drie auto's gestolen in de kwakel
Afgelopen week zijn er drie auto's gestolen in Uithoorn. In de nacht van 20 op 21 juni is er een auto in Meerwijk en één in het Thamerdal ontvreemd. !8 juni was er ook al één in Meerwijk gestolen.

20-06-2009 - Nep-meteropnemer skimt pasje
Thamerdal - Een bejaarde vrouw is donderdag 17 juni het slachtoffer geworden van een nep-meteropnemer. De dader zag kans de pasgegevens in handen te krijgen en daarmee ruim duizend euro van de bankrekening af te schrijven.

De verdachte had zijn komst telefonisch aangekondigd. Na opname van de meterstand vertelde hij dat ze geld terugkreeg. Daarvoor hoefde ze alleen maar even haar pinpasje door een speciaal apparaat te halen en haar pincode in te toetsen.

Dit is absoluut niet de werkwijze van energiebedrijven als het over terugstorten van geld gaat. Deze truc is een variant op anderen, waaronder die van de nep-pakjesbezorger. Diverse vooral oudere inwoners van Uithoorn zijn hier al het slachtoffer van geworden.

De politie is dan ook op zoek naar getuigen of mensen die bijvoorbeeld kentekens van het voertuig van de dader genoteerd hebben.

18-06-2009 - Inbrekers overlopen Amsteldijk Noord
Vier inbrekers bij een chemisch bedrijf aan de Amsteldijk Noord zijn op maandagavond 15 juni, rond tien uur, op heterdaad betrapt door de beveiliging.

In hun vlucht bedreigde één van hen de beveiliger nog met een schroevendraaier, waarna zij er in een personenauto vandoor gingen.

18-06-2009 - Inbraak in auto's in de Kwakel
De Kwakel - Uit twee auto's in de Kwakel zijn in de nacht van 17 op 18 juni airbags gestolen. De auto's stonden geparkeerd op de Ringdijk en de Stelling.

15-06-2009 - Dronken automobilist slingert over de Vuurlijn
Uithoorn - Een politieman in een onherkenbaar voertuig zag maandagavond 15 juni, rond tien uur, een 37-jarige automobilist, uit Uithoorn, slingerend rijden en af en toe heftig remmen. Na zijn aanhouding bleek de oorzaak overmatig drankgebruik te zijn. Hij had twee maal de toegestane hoeveelheid drank op.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht