Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politienieuws uit Uithoorn

Datum: 16 juni 2009
Bron: Politie Regio Amsterdam-Amstelland

13-06-2009 / Dronken bestuurder tegen paal / Noordammerweg De Kwakel /

Onder invloed van teveel alcohol reed een 30 jarige man uit Amstelveen, afgelopen nacht 13 juni, rond twaalf uur tegen een lichtmast op de Noordammerweg in De Kwakel. Niemand raakte gewond, maar de auto liep forse schade aan de voorzijde op. De bestuurder is aangehouden en bleek ruim twee keer de toegestane hoeveelheid te hebben gedronken. De automobilist kon zich de aanrijding niet herinneren en dacht slechts een stoeprand geraakt te hebben. Zijn rijbewijs ingevorderd.
De schade aan zowel auto als de lichtmast is geheel voor eigen rekening. Verzekeringsmaatschappijen keren niet uit als iemand dronken achter het stuur zit.

13-06-2009 / Nog twee aanhoudingen voor dronken rijden
Op de Wieger de Bruinlaan en de Zijdelweg, werden nog twee automobilisten aangehouden voor rijden onder invloed. De eerste had maar lieft vijf maal de toegestane hoeveelheid gedronken, de tweede vier maal. Beiden moesten hun rijbewijs inleveren.

13-06-2009 / Oplichting via internet
De politie onderzoek twee gevallen van aankopen via internet. Het ging om een spelcomputer en concertkaartjes. Het geld is door de slachtoffers wel gestort, maar ze hebben er niets voor teruggekregen. Blijf vooral argwanend bij aankopen via internet.

10-06-2009 / Inbraak telefoonwinkel
Een telefoonwinkel is woensdagnacht 10 juni, rond vier uur, slachtoffer geworden van een inbraak. Daders vernielden een ruit aan de voorzijde en namen een aantal telefoons mee.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hema Mijdrecht

Family Mijdrecht


Terug

Hema Mijdrecht

Family Mijdrecht