Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Jongeren aangehouden voor vernielingen in Aalsmeer

Datum: 14 juni 2009
Bron: Politie Regio Amsterdam-Amstelland

Aalsmeer - Met veel kabaal hebben een vijftal jongeren zaterdagmorgen rond 2.00 uur op de Clauslaan in Aalsmeer een bouwkeet vernielt en midden op de rijbaan gezet.

Kort nadat ze ook een personenauto op dezelfde wijze hadden vernield en verplaatst, zijn drie van hen op de Irenestraat aangehouden. Onder invloed van alcohol, na een kampioensfeestje trokken de jongeren een spoor van vernielingen door Aalsmeer. Tuinobjecten en straatmeubilair moesten het ontgelden. De jongens in de leeftijden van 16 en 17 jaar hebben de keet en auto midden op straat achtergelaten, waarbij deze flinke schade opliepen. Daarnaast ontstond het risico, dat er iemand in het donker tegen aan zou kunnen rijden. De verdachten zitten nog ingesloten en de ouders zijn in kennis gesteld. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit. De vernielingen zijn met veel kabaal gepaard gegaan.

De politie is daarom op zoek naar getuigen. Mensen die wat gezien hebben kunnen bellen met 0900-8844 en vragen naar de Wijkteamrecherche in Amstelveen Zuid.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht


Terug

Hollandse AVond Mijdrecht