Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politie: 'AJOC verloopt rustig eerste twee avonden'

Datum: 01 juni 2009
Bron: www.petershotnews.nl

Mijdrecht - De politie heeft tot nu toe 12 personen aangehouden op het Ajoc-festival in Mijdrecht. Ondanks deze aanhoudingen, was de sfeer in het algemeen als goed te bestempelen.

De meeste aanhoudingen waren voor kleine vergrijpen zoals baldadigheid, hinderlijk
gedrag en wildplassen waarbij geen identificatie kon worden getoond. Twee van de voor deze feiten aangehouden verdachten, zijn ingesloten omdat ze zich verzetten tegen hun aanhouding. Drie mannen zijn in de nacht van zondag op maandag 1 juni aangehouden voor openlijk geweld. Omstreeks 00.10 uur kregen agenten de melding dat er op het Molenland gevochten zou worden tussen de feesttent en de uitgang. Agenten konden vrijwel direct drie mannen uit Uithoorn, Ede en Bennekom (van 31, 32 en 25 jaar oud) aanhouden. Ze zijn ingesloten. De mannen zouden zonder aanleiding enkele andere mannen hebben geslagen. Er is aangifte gedaan.

De overige zeven verdachten zijn met verschillende processen-verbaal heengezonden. In totaal werden er dertien processen verbaal uitgeschreven voor verschillende APV-feiten.

Bij aanvang van het tentfeest zijn door de bijzondere wetten van de politie van het district Rijn & Venen alle aanwezige beveiligingsmensen gecontroleerd op hun wettelijk verplichte papieren. Alles was in orde.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family MijdrechtTerug

Family Mijdrecht