Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Mijdrechter van fiets getrapt

Datum: 27 mei 2009
Bron: Politie Regio Utrecht

Mijdrecht - Een jongeman deed op dinsdag 26 mei aangifte van een mishandeling die in de nacht van zaterdag op zondag plaatsvond.

In die nacht fietste een 20-jarige jongeman uit Mijdrecht over de Prinses Marijkelaan. Daar zag hij ter hoogte van een steeg een groepje van 4 of 5 jongens staan. Toen hij de groep passeerde, werd er plotseling tegen de zijkant van zijn fiets geschopt. Hij raakte uit balans, viel en kwam daarbij op zijn gezicht terecht. Hij voelde direct pijn aan zijn schouder en knie. Toen hij opstond zag hij een jongen de steeg in rennen. Omdat het slachtoffer bang was dat de jongens achter hem aan zouden komen, heeft hij zijn fiets opgepakt, is eerst een stuk gaan lopen en is vervolgens op zijn fiets gestapt.

Het slachtoffer is naar huis gefietst, maakte zijn gezicht schoon en ging naar bed. De volgende dag bleek dat hij meerdere verwondingen in zijn gezicht en verwondingen aan zijn knie, arm en schouder had opgelopen. Bij behandeling bij een huisartsenpost bleek dat het te laat was een wond boven zijn wenkbrauw te hechten.

Signalement verdachten:
Vier à vijf jongens van 17/18 jaar, licht getinte huidskleur, twee hadden een rode pet op, de anderen hadden een capuchon. De verdachte die vermoedelijk tegen de fiets heeft geschopt droeg een korte zwarte jas, een blauwe trainingsbroek met aan de zijkant twee witte strepen en hij had wit schoeisel.

Aan getuigen van de mishandeling en aan mensen die menen de verdachten te (her-)kennen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hema Mijdrecht

Family Mijdrecht


Terug

Hema Mijdrecht

Family Mijdrecht