Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Burgernet: Overval Einsteinstraat Kudelstaart

Datum: 14 mei 2009
Bron: burgernet.nl

Kudelstaart - Op maandag 11 mei omstreeks 09.00 uur vond op de Einsteinstraat in Kudelstaart een beroving plaats op twee medewerksters van een supermarkt die bij een nabijgelegen bank geld wilden afstorten. Twee jongens zagen kans een tas met daarin geld weg te grissen en gingen er snel op een grijze scooter vandoor.

De twee reden mogelijk in de richting van de gemeente De Ronde Venen. De bemanning van een politieheli kreeg opdracht uit te kijken naar de vluchtende dieven. Daarnaast seinde de centralist van de politiemeldkamer Amsterdam-Amstelland zijn collega-centralist van de politiemeldkamer Utrecht in. Die informeerde op zijn beurt diverse politie-eenheden in de omgeving van De Ronde Venen.

Daarnaast startte hij een Burgernetactie en vroeg deelnemers uit te kijken naar de twee jongens op een grijze scooter. Er reageerde één deelnemer via het telefoonnummer 0800-0011 en meldde dat hij de twee mogelijk had zien rijden in de richting van Wilnis. De uitkijkende politiemensen wisten de twee dieven niet te traceren en ook de politieheli had geen succes.

Als u informatie heeft, bijvoorbeeld dat u heeft gezien dat twee personen zich probeerden te verstoppen of met achterlating van een scooter op een andere manier verder zijn gevlucht, belt u dan alstublieft met de politie, telefoonnummer 0900-8844 en vraag naar het wijkteam Aalsmeer. U kunt ook informatie anoniem melden via 0800-7000. Heeft u vragen over deze Burgernetactie of over Burgernet, neemt u dan contact op met [email protected]

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34
Terug