Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politienieuws uit Aalsmeer

Datum: 11 mei 2009
Bron: Politie Regio Amsterdam-Amstelland

Aalsmeer - Vermoedelijk is een loslopende hond woensdagavond op donderdag 6 op 7 mei verantwoordelijk voor het opjagen van vier schapen en negen lammeren in een weiland aan de Vlinderweg. Eén lam werd doodgebeten, terwijl een ooi de sloot in werd gejaagd. Deze kon maar net op tijd uit het water gehaald kon worden. Behalve dat de politie op zoek is naar getuigen, waarschuwt zij dat honden aangelijnd dienen te zijn. Verder heeft ervaring geleerd dat de kans dat een hond die eenmaal gebeten heeft opnieuw toeslaat groot is.

Mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844 en vragen naar wijkteam Aalsmeer.

Twee mannen stelen buitenboordmotoren /Uiterweg
Een melder zag woensdagnacht 6 mei, rond halfvier, twee mannen buitenboordmotoren stelen aan de Uiterweg. Bij de komst van de politie waren de dieven verdwenen. Er is door twee benadeelden aangifte gedaan.

Brandstichting van vuilhoop: daders achterhaald / Zwanenbloemweg
Een viertal jonge kinderen (7 en 9 jaar) is verantwoordelijk geweest voor de brandstichting van hoop vuil. De brandweer kon dit op tijd blussen, voordat er een grotere brand ontstond. Na onderzoek konden de verantwoordelijken gevonden worden. De zaak is met de ouders besproken.

Vakantie in aantocht: Controleer op tijd of u paspoort nog heeft
Zo richting de vakanties komen aanstaande toeristen er achter dat hun paspoort of identiteitsbewijs weg, dan wel te goed opgeborgen is. Dat levert vlak voor vertrek vaak stress op. Controleer op tijd of uw documenten nog te vinden zijn.

Winkelinbraken
Zowel een supermarkt als een sigarenhandelaar zijn afgelopen week het slachtoffer geworden van een bedrijfsinbraak. Daders slaan midden in de nacht toe en komen binnen door verbreking van toegangsdeuren. Hun doel is het stelen van sigaretten.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht


Terug

Hollandse AVond Mijdrecht