Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Pubers beroven gehandicapte in Mijdrecht - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Pubers beroven gehandicapte in Mijdrecht

Datum: 22 april 2009
Bron: Politie Regio Utrecht

Mijdrecht - Een verstandelijk gehandicapte vrouw werd op woensdag 15 april van haar discman beroofd. Zij deed op maandag 20 april aangifte.

Op woensdag 15 april rond 08.30 uur stond een 38-jarige vrouw uit Mijdrecht op de Rondweg te wachten voor het rode verkeerslicht. Zij had haar discman in haar vest en de oordopjes in haar oren. Zij zag dat een groepje van vier jongens aan kwam fietsen en eveneens stopten voor het verkeerslicht richting Vinkeveen.

Bij groen licht fietste de vrouw de Rondweg over, het fietspad van de Industrieweg op. Daar gingen de jongens aan beide kanten van haar fietsen en één van hen tikte met zijn stuur tegen die van haar. Zij moest moeite doen om haar evenwicht te bewaren en remde. Eén van de jongens trok aan het snoer van haar koptelefoon, waardoor haar discman op straat viel. Voordat zij hem op kon pakken, deed één van de jongens dat, waarna het viertal er met de discman vandoor ging in de richting van het dorp.

De jongen die de discman uit haar vest trok heeft een blanke huidskleur, 12 - 16 jaar, een slank postuur en donkerblond kort haar met een kuif voorop. Opvallend was dat hij een beugel met slotjes op zijn tanden droeg.

Aan getuigen van de beroving (woensdag 15 april, rond 08.30 uur fietspad Industrieweg) en aan mensen die menen de verdachten te (her-)kennen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht