Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Diefstallen in Uithoorn

Datum: 21 april 2009
Bron: Politie Regio Amsterdam-Amstelland

Inbraak woning Brunel
Twee inbrekers hebben woensdagmorgen 15 april, rond halfvijf toegeslagen in een woning aan de Brunel. De bewoners hoorden gerommel op de benedenverdieping en zagen vervolgens twee kleine personen wegrennen. Ze zijn binnengekomen door verbreking van de voordeur. De daders namen onder andere een digitale camera mee.

Antennediefstallen Zijdelwaard
De politie in Uithoorn heeft acht aangiften van diefstal van auto-antennes ontvangen. Deze werden afgelopen week gestolen (vooral) in Zijdelwaard.
Mensen die informatie hebben over iemand, die loopt te pronken over zijn nieuwe verzameling worden verzocht contact op te nemen met het wijkteam Uithoorn via telefoonnummer 0900-8844. Ook is het mogelijk om anoniem een melding doen via Bel M: 0800-7000.

Sigarettendiefstal na inbraak winkel
Na verbreking van de voordeur van een winkel op het Amstelplein op vrijdagnacht 17 april rond halfdrie, is een hoeveelheid sigaretten. Het alarm is afgegaan, maar de daders konden ontkomen.

Auto's opengebroken op een bedrijfsterrein
Op een afgesloten terrein op de Amsterdamseweg zijn in de nacht van 14 op 15 april zijn drie auto's opengebroken. De daders wisten een toegang te forceren door de omheining. De ruiten van de auto's werden ingeslagen. De buit was onder andere een navigatiesysteem.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht