Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Diefstallen en ongeval in Aalsmeer

Datum: 21 april 2009
Bron: Politie Regio Amsterdam-Amstelland

Buitenboordmotor gestolen
Vanaf een jachthaven aan de Stommeerweg is donderdag op vrijdagnacht, 16 op 17 april, vier buitenboordmotoren gestolen. De motoren waren voorzien van sloten, maar werden desondanks meegenomen.

Voetgangster aangereden
Een vijftienjarige Amstelveense is zondagmiddag 19 april, rond een uur, aangereden door een personenauto op de Bilderdammerweg. Het meisje was juist bij een bushalte uit een bus gestapt. Door de aanrijding liep zij een hersenschudding en verwondingen aan het gezicht op. Zij moest een nacht in het ziekenhuis blijven. De 47-jarige automobilist uit Kudelstaart is meegenomen voor verhoor. De ongevallendienst stelt samen politiemensen van het Wijkteam Aalsmeer een onderzoek in naar de precieze toedracht.

Kop-staart ongeval bromfietsers
Twee bromfietsen zijn maandag 13 april, rond halfdrie met elkaar in aanrijding gekomen op de Oosteinderweg. De achteropkomende 16-jarige bestuurster uit Mijdrecht, kon niet op tijd remmen, toen de voor haar rijdende eveneens 16-jarige bromfietster ook uit Mijdrecht remde. Beide bestuurster kwamen ten val en raakten licht gewond. De voertuigen raakten zwaar beschadigd.

Insluiping
Via een niet afgesloten woning aan de Legemeerdijk kon een insluiper woensdagmorgen 15 april, rond vijf uur, een aangrenzend bedrijf binnen komen. Daar ging het alarm af, maar verhinderde hem niet om een damestas mee te nemen.

 

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht