Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Vandalen vernielen alle AJOC borden

Datum: 22 april 2009
Bron: Politie Regio Utrecht

Regio - Door onverlaten werden tussen zaterdagavond 18 en zondagochtend 19 april meerdere vernielingen gepleegd. Daar werd op maandag 20 april aangifte van gedaan.

Op meerdere plaatsen in Mijdrecht, namelijk op de Oosterlandweg, Dr. J. van der Haarlaan, Industrieweg, Provinciale weg N201 en de Oude Spoorbaan (Zevenhoven) waren reclameborden geplaatst voor het Ajocfestival eind mei/begin juni. De reclameborden waren 240 cm breed en 350 cm hoog en stonden op steigerpalen. In de nacht van zaterdag op zondag zijn door onverlaten de steigerkoppelingen losgehaald/vernield, waardoor alle borden waren ingestort. Op het festivalterrein aan de Oosterlandweg stonden 40 palen in de grond om daar een bord aan te gaan bevestigen, 25 palen bleken te zijn doorgezaagd. Een gedeelte van de reclameborden kon worden hersteld, maar die in Zevenhoven niet meer. De schade wordt geschat op ongeveer 1500 euro.

Aan getuigen die de vernielingen in de nacht van zaterdag op zondag hebben gezien of die weten wie de vernielingen hebben gepleegd, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Terug