Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

A-side media opent tweede vestiging in Weesp

Datum: 14 april 2009
Bron: A-side media

Website- en drukwerkspecialist A-side media B.V. uit Mijdrecht opent een tweede vestiging in Weesp.

"De uitbreiding past in onze groeistrategie om de dienstverlening op diverse plaatsen in Nederland aan te bieden. Het is een logisch gevolg van het feit dat ook onze opdrachtgevers uit geheel Nederland komen", aldus directeur/eigenaar Youri Lieberton van A-side media B.V.
Marco Hansma gaat het kantoor in Weesp runnen.

Met de opening van een tweede vestiging zal ook een verdeling van specialismen plaats vinden. "In ons vak zie je steeds meer specialismen zoals programmeren, ontwerpen, zoekmachineoptimalisatie e.d. ontstaan. In Weesp zullen we ons vooral concentreren op activiteiten op het gebied van programmeren. Steeds meer software maakt gebruik van webtechnologie en we zien de belangstelling hiervoor van klantenzijde fors toenemen. In Mijdrecht focussen we op ontwerp en beheer."

A-side media maakte sinds de oprichting acht jaar geleden een enorme groei door, zowel in opdrachten op het gebied van internet- en webactiviteiten en drukwerk, als door de integratie van partners als automatiseringsbedrijf SolidQ IT en videoproducent Roadworks. Het bedrijf betrok vorig jaar al een nieuw pand aan de Rendementsweg 24 in Mijdrecht, om het groeiende aantal activiteiten te kunnen blijven huisvesten.

www.a-side.nl

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht