Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Verkeerscontrole, zakkenrollerij en inbraak in Aalsmeer

Datum: 30 maart 2009
Bron: Politie Regio Amsterdam-Amstelland

28-3-2009 - Grote verkeerscontrole - Legmeerdijk
Samen met de belastingsdienst heeft de politie van Aalsmeer zaterdagmiddag en avond 28 maart, op de Legmeerdijk een grote verkeerscontrole gehouden. Vijf automobilisten zijn gearresteerd, Tien auto's zijn in beslag genomen.

De aanhoudingen waren in drie gevallen, voor rijden onder invloed, twee personen hadden nog geldboetes voor respectievelijk 140 en 230 euro open staan, terwijl een vals buitenlands rijbewijs liet zien.

Bij belastingsdienst werd duizend euro direct betaald. Van de anderen die niet konden betalen, werd er beslag gelegd op hun auto.

28-3-2009 - Zakkenrollerij - Ophelialaan
In een supermarkt aan de Ophelialaan is zaterdagmorgen 28 maart, rond elf uur, van een bejaarde vrouw haar portemonnee uit haar tas gestolen. Mogelijk is de dader een blanke man van middelbare leeftijd.
Tijdens winkelen zijn er veel momenten dat mensen minder op hun portemonnee letten, ook al zit die een tas. Let goed op, of kies er voor geld in een halstasje onder de kleding te dragen, vooral diegene die wat ouder of kwetsbaar zijn.

30-3-2009 - Inbraak bedrijf - Turfstekerstraat
Maandagmorgen 30 maart, werd ontdekt dat er was ingebroken in een bedrijf aan de Turfstekerstraat. De dader of daders zijn binnengekomen door het inslaan van een ruit op de eerste verdieping. Daarna klommen zij naar binnen. Niet duidelijk is was er is weggenomen. Wel is de inbreker gewond geraakt, want er werd bloed aangetroffen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug