Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Beroving in Mijdrecht

Datum: 25 maart 2009
Bron: Politie Regio Utrecht
Mijdrecht - Een chauffeur van een koeriersbedrijf werd op dinsdagavond 24 maart overvallen.

Rond 18.45 uur reed een 24-jarige koerier van een koeriersbedrijf met een bestelbus over de Mijdrechtse Zuwe (Provinciale weg N201). Hij zag dat er enige tijd een witte bestelbus achter hem reed. Op een gegeven moment haalde de witte bestelbus hem in, waarna de bestuurder van die bestelbus vol op de rem ging staan. Daardoor moest ook de koerier hard remmen en beide voertuigen kwamen tot stilstand.

Uit de witte bestelbus stapten twee mannen en zij liepen naar de koerier toe. Beiden stapten in de koeriersbus, bonden de koerier vast, blinddoekten hem en reden met hem in de bestelbus weg. Een derde verdachte reed met de witte bestelbus weg.

Op een gegeven moment stopte de koeriersbus. De koerier hoorde dat zijn lading werd uitgeladen en dat de verdachten vervolgens met hun bestelbus wegreden. Het slachtoffer wist zichzelf te bevrijden en is naar zijn werkgever gereden, waarna de politie werd gewaarschuwd. Van het slachtoffer is aangifte opgenomen en de bestelbus is voor nader onderzoek in beslag genomen.

Signalementen:

1) Negroïde man, 25-35 jaar, 1.70-1.80 meter, normaal postuur, zwart kort krullend haar en hij droeg mogelijk een witte jas;

2) Negroïde man, 25-35 jaar, 1.75-1.85 meter, normaal postuur, zwart kort krullend haar en hij droeg vermoedelijk een donkergroene nylon jas.

3) Van de bestuurder van de witte bestelbus is geen signalement bekend.

Aan getuigen van de ‘kaping’ van de bestelbus rond 18.45 uur op de Mijdrechtse Zuwe (Provinciale weg N201) en aan mensen die beide bestelbussen daar of in de omgeving hebben zien rijden of hebben gezien dat de lading in de witte bestelbus werd overgeladen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht